Et lille uddrag af Totteland's mest populære produkter 🏆

Tænker du måske: jeg vil gerne forkæle min hund, men jeg ved ikke helt med hvad. Så får du her et par gode forslag til, hvad mange andre har valgt. 

Bemærk: Dette er et meget lille udvalg af vores mest populære produkter, tjek gerne hjemmesiden ud, under kategorien ''Mest solgte''.

Donut hundeseng

Donut hundesengen er meget populær, hvilket er helt forståeligt. Den er støttende med sin runde form, med den bløde runde kant hele vejen rundt. Mange hunde søger sin donut hundeseng, når den har behov for ro og afslapning. Den fåes i forskellige farver og størrelser, så den passer til enhver tot. 

 

Fnugrullen

Denne fnugrulle er genanvendelig, og super nem at tømme. Den tager alle slags hår og nullermænd, også de små genstridige hår, samt fra ruhårede hunde. Den kan bruges til både møbler, tøj og mere. 

 

Slowfeed æg

Via slowfeed snackægget bliver hundens sanser stimuleret, hvor imens den bliver aktiveret både fysisk og psykisk. Derudover, er den genial til hunde der spiser sin mad for hurtigt, da det vil tage hunden noget længere tid, at tømme snackægget, end en madskål. 

 

Hunter HILO Comfort selen

Hunter HILO-selen er en step-in sele, så den er især god til hunde der ikke kan lide at få selen over hovedet. Derudover, er den udarbejdet således, at selens struktur fordeler trykket fra linen, så din hund undgår eventuelle skader. Til sidst har den en kølende effekt om sommeren, blandt andet på grund af det åndbare stof. 

 

Related Articles