4 nytårsforsæt din hund ville ønske du havde

I Tottelands blog 0 kommentar

 

 

Glem alt om at gå i fitness eller lære italiensk. Dette er året, hvor du kan lade din hund træffe dit nytårsforsæt for dig. Når alt kommer til alt, er din hunds livslange bestræbelse at være din kærlige, loyale ledsager. Det mindste du kan gøre i år, er at sørge for et ekstra logrende hale 😍🎁

Desuden bringer din hunds nytårsforsæt jer begge en masse glæde, og det bedste er, at det ikke indvolvere træningstøj, fitness flere gange i ugen eller salat. 

1. Jeg lover at tage kvalitets gåture med min hund

Chancerne er, at din hund aldrig siger nej til en gåtur, selvom det er den samme gamle gåtur op ad vejen og tilbage. Men husk at din hund har lyst til nye dufte og lyde lige så meget, som du nyder nye omgivelser.

Så bland dine gåture med nye ruter, ukendte stier og forskellige sidegader og udforsk nye kvarterer og skove i weekenderne.

2. Jeg lover at give mindre kram, og lege mere tovtrækkeri 

 

Hundelegetøj

Måske har du bemærket de "hjælp-lad-mig-gå" vrid din hund laver under er langt kram, som du betragter som en kærlig omfavnelse. I modsætning til os mennesker, føler hunde ikke ro indeni efter et dejligt lang kram.

Faktisk vil de sandsynligvis føle sig fanget - det er bare en hunde ting, ikke tag det personligt🤪. En lang omgang tovtrækkeri på den anden side, virke stressafløsende og er god aktivering for din hund.

Ps. Selvfølgelig skal der også være plads til kram 😍.

3. Jeg lover at købe nyt legetøj regelmæssigt.

Husk, legetøj behøver ikke være dyrt for at din hund synes det er sjovt og underholdende. Det vigtigste i de fleste tilfælde, er at legetøjet er nyt. Som de fleste hundejere nok har oplevet, kan noget så simpelt som en plastik flaske give flere timers underholdning. Du kan forresten købe nyt legetøj hos totteland, som i øvrigt er billigt og sjovt.

4. Jeg lover at holde en hundefest Her snakker vi ikke nødvendigvis en kæmpe fest med en masse gæster, men bare en mindre sammenkomst med din hunds ynglings mennesker (sjove hatte er et must)

Dette er en chance for at din hund bliver rost, forkælet og belønnet af en anden end dig selv- fantastisk til socialisering og er et godt boost til deres selvtillid. 

Hvilke nytårsforsæt ønsker din hund, at du skal tage i år? Har du planer om at foretage ændringer for din hund? Fortæl os det i kommentarerne herunder!


Andre blogindlæg