Dette er det bedste jeg har gjort for min hund

I Tottelands blog 0 kommentar

 

Kan du nikke genkendende til nogle af følgende udsagn?

“Min hund kan ikke finde ro”
"Min hund gider ikke ligge i sin kurv”
“Min hund fortjener det bedste”

S
å er du det helt rigtige sted!

Tilbage i sommeren 2019 fik vi nogle varerprøver tilsendt fra vores leverandør af hundeudstyr. Alle produkterne var super fine, men der var ét produkt, som var anderledes.
Vi havde fået en prøve på en ny hundeseng og i ugerne efter ville vores lille bomuldshund Fie ikke ligge andre steder end i sin donut seng.

Fie er en lille, til tider nervøs, bomuldshund. Dette fortæller jeg fordi hun ALTID skal ligge tæt på enten sin mor eller far i sofaen, så dette var helt nyt for os. Vi valgte derfor at købe et parti hjem af disse og den response vi har fået fra vores kunder var totalt overvældende.

“Min lille Vilma har ALDRIG ville sove i sin kurv, før jeg fik jeres donut seng” - Sofie

“Den her seng er MAGISK, min Karla vil slet ikke sove i vores seng mere, jeg vil gerne have en til hvert rum” - Josefine

“Jeg har adopteret Elley fra Portugal og hun har meget svært ved at være alene hjemme og har meget separationsangst. I går skete der det vildeste! Jeg gik og slog græs og Elley var alene inden for. Jeg stoppede kort for at tjekke til hende og kunne se at hun lå og sov i sin donut kurv. Hun plejer ALTID at gå og pive når hun er alene, jeg ved ikke hvad der er med den seng, men et eller andet kan den!” - Tau

Vi har på skrivende tidspunkt solgt over 30.000 senge de sidste 12 måneder alene i Danmark, hvilket for os er helt vildt!

Vi vil fortsætte med at forkæle hunde og katte i hele norden med vores fantastiske produkt, og vi er helt sikker på at din hund også vil blive helt vild med sengen.

Priserne starte fra kun 289,- og kommer til alle hundestørrelser.

Den kan købes lige her: www.totteland.dk/products/bloed-hundeseng

Andre blogindlæg