Et lille uddrag af Totteland's mest populære produkter 🏆

I Tottelands blog 0 kommentar

TÌnker du müske: jeg vil gerne forkÌle min hund, men jeg ved ikke helt med hvad. Sü für du her et par gode forslag til, hvad mange andre har valgt. 

BemĂŚrk: Dette er et meget lille udvalg af vores mest populĂŚre produkter, tjek gerne hjemmesiden ud, under kategorien ''Mest solgte''.

Donut hundeseng

Donut hundesengen er meget populÌr, hvilket er helt forstüeligt. Den er støttende med sin runde form, med den bløde runde kant hele vejen rundt. Mange hunde søger sin donut hundeseng, nür den har behov for ro og afslapning. Den fües i forskellige farver og størrelser, sü den passer til enhver tot.

 

Fnugrullen

Denne fnugrulle er genanvendelig, og super nem at tømme. Den tager alle slags hür og nullermÌnd, ogsü de smü genstridige hür, samt fra ruhürede hunde. Den kan bruges til büde møbler, tøj og mere. 

  

Hunter HILO Comfort selen

Hunter HILO-selen er en step-in sele, sü den er isÌr god til hunde der ikke kan lide at fü selen over hovedet. Derudover, er den udarbejdet süledes, at selens struktur fordeler trykket fra linen, sü din hund undgür eventuelle skader. Til sidst har den en kølende effekt om sommeren, blandt andet pü grund af det ündbare stof. 

 

Andre blogindlĂŚg