Guide: Hvilken børste bør du vælge til din hund? 🐾

I Tottelands blog 0 kommentar

 

Der er heldigvis mange muligheder for børster, så der findes en til enhver totte-pels. Derfor er der herunder udarbejdet en oversigt over, hvilke børster der fungerer til hvilke hunderacer og mere. 
Tryk på overskriften for direkte link
 
Anvendes til udredning af hunde med al salgs pels, men især lang pels eller ruhår. Den selvrensende effekt virker i form af, at når puden er fuld af afredte hår, trykkes der på knappen og hårene frigives fra puden.
Ideel til hunderacer såsom: Australian Shepherd, husky, ruhåret gravhund, russel terrier og lignende.
 
Ligesom den ovenstående selvrensende smart carte, fungerer den bløde carte m. dupper også til alle hunderacer, men især til langhårede og ruhårede racer. Denne har dog beskyttende dupper på, til hunde der er mere følsomme og let følende. 
Ideel til hunderacer såsom: Coton de tuléar, bichon frisé, malteser, bichon havanese, puddel, west highland white terrier og lignende. 
 
Denne er også anvendelig til alle hunderacer, men har i stedet to effekter. Den ene side med metaldupper sikrer udredning af filter og knuder. Den anden side - nylon siden, tager løse hår og skidt. 
Ideel til hunderacer såsom: Alle hunderacer.
 
Smart Flex Karte er specifikt god til filteret pels. Den ene side er hård til filter, og den anden side er blødere til den afsluttende børstning.
 
Ideel til hunderacer såsom: Langhårede racer, eller hunderacer med krøllede hårtyper.
 
På grund af tændernes specielle udformning fjerner KW SMART Striglen den løse underuld uden at skade dækhårene og huden. Samtidig fjerner den filtrem og sørger for at der kommer luft til hud og pels.
 
Vejledning: Del pelsen ind i sektioner. Arbejd med en lille sektion ad gangen. Start nederst på kroppen og arbejd opad. Løft op i pelsen, så man kommer helt i bund. Hvis børsten støder på filtrer, undlad at rykke hårdt. Træk i stedet blidt og roligt striglen gennem pelsen. Herved undgår man at knække og ødelægge hårene. Anvendelse af KW Tanglefix vil løsne filtrene og lette udredningen.
 
Ideel til hunderacer såsom: Hunderacer med lang, mellemlang pels og underuld. Husky, samojede, Border Collie, langhåret schæfer, Finsk laphund mm.
 
B&B Favorit børsten er antistatisk, og den er god til generel gennembørstning.
Favorit børsten fjerner nemt løse hår, synligt støv og skæl. Den trækker samtidig sebum fra hårroden med ud langs hårstråene og giver glans.
 
Ideel til hunderacer såsom: Alle hunderacer.
Vi har mange flere muligheder! Tjek dem alle her: https://www.totteland.dk/collections/hundeborste 
Fandt du ikke en der passede til din hund, eller har du opfølgende spørgsmål? Så kontakt os endelig:
Mail: kontakt@totteland.dk
Instagram: Totteland
Facebook: Totteland.dk

Andre blogindlæg