Guide: Sådan passer du bedst muligt på din hund i varmen ☀️

I Tottelands blog 0 kommentar

 

 

 

Din hund kan ikke svede, og er derfor mere tilbøjelig til at få hedeslag. Det er derfor meget vigtigt, at du husker, at hjælpe din hund i varmen. Derudover er det ligesom for os mennesker, også vigtigt at drikke vand.
Tip: Ligesom menneskers krop, består hundens krop også af 80% vand – det er derfor vigtigt at hunden drikker vand i varmen.
 
Der er heldigvis flere muligheder for at nedkøle sin hund, end en tur til stranden, selvom det ofte er en sikker vinder.
 
Kølemåtten indeholder ugiftigt gele, der stimuleres med den kølende effekt ved tryk. Den kølende effekt oparbejdes derfor gradvist, hvilket er bedst for hunden. Kølemåtten kræver hverken vand eller køle før brug!
 
Hundepoolen består af slidstærke materialer, der ikke er punkterbar. Den indbyder til mange timers sjov og leg.
 
Hundepoolen kan kombineres med flydende legetøj, så bliver den endnu mere attraktiv.
 
Hvis du gerne vil sikre dig at din hund bliver nedkølet, eller er i på farten, så er disse to ideelle. De skal blot dyppes i vand, og så påføres. Derefter køler de i flere timer.
 
Med indhold af en vandsugende svamp, nedkøler det sprøjtende vand. Derudover Findes der bolde og kødben, der kan nedkøle. Både ved at fryse dem ned, men også ved samme princip som bamserne.
 
En køleskål er løsning på, at få din hund til at drikke mere vand i varmen. Det kolde og friske vand gør, at hunden er mere tilbøjelig til at drikke.
 
Skålen består af plast der indeholder gelekugler. Når skålen har været i fryseren i et stykke tid, vil den bibeholde kulden.
 
Vær dog opmærksom på, at hunde ikke må få iskoldt vand.
 
Ekstra
Pas på poterne! Varme fliser og sand brænder de små poter.
Pote voks eller pote spray laver en beskyttende hinde på poten. Den beskytter ikke kun mod varme, men også imod salt og grus om vinteren – et must!

 

 

Andre blogindlæg