Hvad skal dig og din hund lave i sommerferien? Se 20 gode forslag lige her 🐾

I Tottelands blog 0 kommentar
 
 1. Lær nye tricks
En rigtig god ting at lave sammen, som også styrker båndet mellem hund og ejer er, at lære nye tricks. Dette kræver fokus, gerne en relation og RIGTIG gode træningsgodbidder! At lære nye ting kræver, at begge parter har interesse for det. Det er god mental stimulation, som er vigtigt for hunde.
 
 1. Gå en lang tur
Der er rig mulighed for at gå en lang tur sammen. Ikke nok med, at din hund har rigtigt godt af det, især på varierende og kuperet terræn, så har du også. Er din hund ældre, lille hvalp, eller skadet, så kan du evt. tage den med i en bæreselebæretaske eller hundeklapvogn
 
 1. Tag i en hundeskov, for at møde nye venner
Der findes heldigvis massere af hundeskove rundt omkring i Danmark. Og så er socialisering vigtigt, hvilket der også er mulighed for, for både hund og ejer i en hundeskov. Her er det rart at have en snor på, der er holdbar, men som også er rar at holde ved. Derudover, er en fleksibel hundesele med en god pasform også vigtig, så din hund også oplever komfort.
 
 1. Giv din hund et dejligt bad
Efter diverse strandture, gåture og leg i haven, så er det altså ofte tid til et bad. Det er også rart få både hundejer, der får en velduftende og plejet hund. Men også for hunden, der bliver frigivet for eventuelle insekter, skidt og mere - nogle hunde skal bare lige indse det. Brug en god hundeshampoo, der er skånsom mod din hunds pels og hud. 
Er din hund ikke vild med at komme i bad? En slikkemåtte med lækker paté er ofte meget god distraktion. 
 
 1. Tag på en svømmetur
Hvad er mere forfriskende og nedkølende, end en svømmetur? Den kan både foregå på stranden, men en hundepool er også en god idé.
 
 1. Prøv agility med din hund
Det er godt for hunde, at prøve nye ting. Det udfordrer dem på den gode måde, som de også lærer af. Agility er sjovt for mange, og alle kan være med. Det kræver også bare MEGET gode godbidder.
 
 1. Bag hjemmelavede hundegodbidder, eller lav hundeis
Det er hyggeligt at lave hjemmebag, og det synes din hund helt sikkert også. En hundeis er også en dejlig og forfriskende beskæftigelse når man er en hund, der har det varmt i sommerdagene. 
 
 1. Tag i Zoologisk have
I de fleste zoologiske haver er det tilladt at medbringe sin hund. Så skal dig og din familie på tur i zoologisk have, så husk også familiens firebenede. Der er dog nogle få begrænsninger i form af, at ved åbne bure med fritgående dyr, må hunden ikke medbringes. 
Husk derudover at samle op.
 
 1. Tag i en forlystelsespark
Ligesom i Zoo, så må man også gerne medbringe sin hund til diverse forlystelsesparker. Her skal man dog også lige vide, at hunden selvfølgelig ikke kan deltage i forlystelserne, så det kræver at man har en der kan være hos hunden imens.
 
 1. Besøg den gamle by i Århus 
Føler i for at begår jer kulinarisk, så findes der mange smukke og interessante steder i Danmark. Der er blandt andet Den Gamle By i Århus, hvor det er tilladt at medbringe sin hund. 
 
 1. Tag på picnic
Det er så hyggeligt med picnic, især når hele familien kan være med. Det kan også være en fantastisk afslutning/pause på en lang gåtur, eller strandtur. Sørg for at have en lækker madpakke med til din hund. Her er paté nemt, lækkert og transporterbar. Husk også vand til din hund! Her er en foldbar skål genial, for den fylder ingenting.
 
 1. Tag rundt i Danmark! Mange campingpladser og hoteller tillader hundebesøg
Som tidligere nævnt, er der mange steder i Danmark, hvor hunde er meget velkommen. 
 
 1. Lav en forhindringsbane
Skal der lidt sjov og fart til? Så lav en forhindringsbane! Den kan laves på mange måder, og af mange forskellige ting. Det er for mange hunde nyt, og derfor interessant for jer begge.
 
 1. Lav en mindebog 
Der er ikke noget der er mere hyggeligt, end at se og tænke tilbage på minder. Køb en blank bog, tilføj tekst, små historier og en masse billeder. Tro mig, du vil ikke fortryde det. Tilføj gerne sjove billeder, eventuelt af din hund i kostume.
 
 1. Hold et poolparty 
Inviter dine fire- og tobenede venner over en sommerdag, forbered lækre drinks og snacks, og hold et poolparty. Tilføj gerne flydende legetøj og måske en sprinklermåtte, så kommer der helt sikkert gang i festen. Det er hyggeligt og sjovt, og kan tilføjes til mindebogen! Sørg også for at have håndklæder klar, så det ikke også bliver et indendørs poolparty...
 
 1. Tag på en sejltur 
Vind i ørene og sand mellem poterne, det er som regel en god start på en sejltur. Men, husk redningsvesten til alle!
 
 1. Se en hundefilm med snacks
Selvom at det er sjovt med fuld fart på, så skal der også være plads til afslapning. Det er ideelt med film såsom ’’Lassie’’, ’’A dogs purpose’’ og ’’Hachiko’’. Husk snacks!!
 
 1. Byg en hundehule 
Byg en hule, det er sjovt! Din hund vil elske det. Tilføj hundekurven indeni, så bliver det ikke bedre.
 
 1. Hav et fotoshoot
Igen så er minder fantastiske og vigtige. Men det er ikke altid muligt at huske det hele, så derfor er det godt at forevige minderne med billeder. Så hav et fotoshoot, så er der også billeder at tilføje til mindebogen. Husk at have pelsen i orden! En god hundeshampoo eller børste er ideel.
 
 1. Lav en ''Bucket list''
Det er godt med nogle mål i livet, og desværre lever de kære firebenede ikke lige så længe som os. Derfor kan en bucket list være god, for så er der en liste over de ting i gerne vil nå sammen❤️

Andre blogindlæg