Hvilken hundejakke skal jeg bruge til min hund, og hvornår? ❄️

I Tottelands blog 0 kommentar

 

 

Efteråret er ankommet!

De mørke og kolde morgener og aftener er påbegyndt, hvilket vores firebenede også kan mærke. Har du en hund der ikke har underuld, eller bare er kuldeskær generelt, så læs med her.

 

Fleecejakker

Peppy Buddies fleecejakke

Fleecejakkerne er et godt alternativ til årstiden nu, da det temperaturen endnu ikke har nået minus, men det er stadig køligt for mange firebenede. Fleece laves af syntetisk uld, hvis grundstof er polyester. I modsætning til uld er fleece meget let. Det holder godt på varmen og har en lang levetid. Det har desuden et vandafvisende lag og tørrer derfor meget hurtigt.

 

Regnjakker

Peggy regnjakken

Vi har i øjeblikket to der er specifikke regnjakker. Regnjakkerne er vandafvisende, og ikke lige så tykke som de almindelige hundejakker. De kan derfor også bruge uden på andre trøjer og lignende, når det bliver køligere. 

Buster regnjakken

Med refleksstriberne, hul til selen og diverse velcro lukninger der gør den justerbar, er Buster regnjakken fantastisk. Den er ikke lige så foret som Peggy regnjakken, den er derfor bedst til hunde med underuld - eller med en strik under når det bliver koldere. 

Peggy regnjakken

Peggy regnjakken er foret med fleece, og er generelt udarbejdet i tykkere materialer. Den er også blød og komfortabel med reflekterende detaljer og elastiske bensnørrer - perfekt til når i skal på tur i regnvejret. Regn-dækkenet har 5000mm vandtæthed, og har derfor en super god tæthed. Praktisk maveplade der lukkes med velcro over ryggen.

 

Vinterjakker

Peppy Buddies sporty termo jakke

Af vinterjakker har vi flere forskellige lækre muligheder, der alle er af høj kvalitets, samt kvalitetstestet af kontorhundene. De kan bruges om efteråret, men især også når den helt hårde og kolde vinter viser tænder. 

 

Fie på billedet er en malteser blanding, der er meget kuldeskær. Hun er ellevild med termo jakken, der holder hende dejlig varm. Derudover, så er Hunter Monaco jakken også god når der er sne, da den er lavet af varmt polyester med en innovativ quiltning, der holder på varmen. 

 

Her er de følgende vinterjakker:

- Hunter Monaco

- Peppy Buddies sporty termo

- Peppy Buddies Ultra-light puf jakke

- Canada Pooch

- Hunter Denali

- Hunter Uppsala

- Hunter Uppsala Thermo

 

 

 

 

Andre blogindlæg