Kørsel med hund. Kørselstips til at bringe din hund sikkert afsted.

I Tottelands blog 0 kommentar

 

Hund i bil

Kørsel med hund. Kørselstips til at bringe din hund sikkert afsted. 

For nogle hunde, er en køretur en af livets glade momenter. Næsten lige så godt som at rulle rundt i afføring. For andre er det en nervepirrende prøvelse, der gør dem rystende og anspændt. Men hvad gør forskellen? 

Lad os sige det på denne måde: Hvis destinationen altid er til dyrlægen, vil din hund naturligvis ikke nyde det.  Men hvis bilen også kører dem til parker, strande, og på shopping oplevelser, så vil biler pludselig være et hit. 

Hvis du gerne vil sikre dig at din køretur, vil blive så fed og stress fri som muligt, er du nødt til at medbringe et par ting. Her er nogle forslag til hvordan du gør din køretur sjov, og sikker for din hund. 

Hvad skal pakkes?

Hvis din hund skal med på tur, er du nødt til at medbringe nogle ting. Du skal være forberedt på at håndtere rod, og medbringe alt hvad de skulle have brug for på jeres tur. 

Her er et par ting du bør pakke: 

  • Papirhåndklæder, plet og lugt fjerner og alt andet du skulle få brug for, til at gøre rent efter et lille uheld. 
  • Massere af lorte poser
  • En skål, vand og nogle godbidder
  • En sikkerhedssele, bilsæde til hunde eller transportbur til hunde
  • Bilsædetæppe til hund, hvis du ønsker at beskytte din bil hår og mulige pletter. 


I kan se nogle af vores bilsæder til hunde, eller transportbure her

Få din hund, til at elske bilen på turen.

Den vigtigste ting, er at gøre kørsel i en bil til noget behageligt. Mange dyrlæger foreslår at man henter sin nye hund, frem for at sætte den i et bur og ind i et fly, fordi det er meget mindre stressfuldt for dem. 

Hvis du bringer din hund hjem for første gang. spørg venner og familie om de vil komme, så de kan sidde ved siden af din nye hvalp eller hund, snakke med dem. tilbyde sikkerhed, så de overlever første rejse. 

I de første dage du har din hund til at være hjemme, kan du tage den med et sjovt sted med bilen. Til en park eller stranden, så vil de begynde at sammenligne det med en god ting. Sørg for at gøre hver tur lige god, ikke spil for højt musik, snak med dem hvis de virker nervøse og sikre dig at de er komfortabelt placeret.

Tips til en god tur.

Behandle køresyge. Hvis køresyge er problemet, så spørg din dyrlæge om noget der kan hjælpe. Hvis nervøsitet ved at være i bilen, er skylden. Prøv at have din hund til at side i bilen uden at kører nogle steder, og beløn med en masse ros og godbidder. Så øve med nogle korte ture, og end et sted hvor det er sjovt. 

Andre blogindlæg