Kan man bruge en almindelig trimmer til hunde?

I Tottelands blog 0 kommentar

Hundeklipning har længe været noget, som man tog til hundefrisør for at gøre. Det har dog ændret sig meget de sidste par år, fordi nye muligheder har budt sig. En af dem er, at man kan kaste sig ud i at klippe sin egen hund, og stadig få et fantastisk resultat. Noget, som vi synes er helt fantastisk.

Inden du kaster dig ud i at klippe din hund, så er der dog nogle ting, som du bør vide. En af dem er hvilken type trimmer du skal bruge, og om du kan bruge en almindelige hårtrimmer. Det finder du svaret på i dette indlæg.

Almindelige trimmer til hund – Go eller no-go?

Det er et stort no-go at bruge en almindelig trimmer til at klippe en hund. Og dette er ikke blot et billigt salgstrick. En almindelig trimmer er ikke lige så kraftig som en hundetrimmer. Det betyder, at man vil opleve, at det vil rykke i hårene på hunden, og derved gøre mere skade end gavn. Motoren i den trimmer du bruger skal være hårdfør og stærk, så du kan klippe pelsen over uden at rykke i den.

Find en god hundetrimmer i vores udvalg her.

Hvad er forskellen på en hundetrimmer og en trimmer til mennesker?

Forskellen på en hundetrimmer og en trimmer til mennesker er ikke noget, som du kan se ved at tage trimmeren i hånden og kigge på den. Der er dog en forskel, og det er den, som betyder noget, når trimmeren skal bruges. En trimmer til mennesker har knive der er tyndere, skarpere og som har et mindre mellemrum. Derudover, så larmer de typisk mere.

Trimmere til hunde er mere støjsvage, for at fjerne et skræmmende element for hunden. Derudover, så roterer bladende hurtigere, for at reducere sammenfletninger og undgå at du rykker i hårene.

Se vores populære BJAF hundetrimmer her.

Andre blogindlæg